Steroid Markaları

Steroid markaları, üreticileri ve bu markaların güvenilirliği hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz kaynak.

Watson Pharmaceuticals
Watson Pharma 2008 yılından bugüne anabolik steroid üretiminde profesyonelleşmiş köklü bir firmadır, Bugüne kadar üretilmiş en kaliteli ve etkili steroidlerin üretimi Watson Pharma tarafından yapılmaktadır. Şu an piyasada Watson Pharmadan daha kaliteli bir ürün yoktur. Watson Pharma steroidleri, Jelatinli, siyah tamamen kendine özel kutusu ile beraber 10ml'lik flakonlar içerisinde gelmektedir. Kutuyu açtığınzda kapak kısmında, ürün doğrulaması yapabileceğiniz kazımalı check kodu yer almaktadır, Fl..
Zphc Pharma Hakkinda
ZPHC Pharma, açılımı "Zhengzhou Pharmaceutical", Zphc pharma Çin'in Zhengzhou şehrinde üretimi yapılarak, başta Rusya ve Avrupa ülkerine dağıtımı yapılmaktadır. Çin'de üretildiğini okuyunca aklınızda oluşan kalitesiz algısını bir kenara koymanızı tavsiye ederim, çünkü Zphc Pharma steroid ve peptidlerini, uzun süredir deneyimli kullanıcılara denetiyorum ve kalitesi piyasadaki bir çok üründen üst seviyede olduğuna kesin olarak garantisini verebiliriz. Ayrıca yurtdışı forumlarda, reddit.steroidsource..
Alpha Pharma Hakkında
Alpha Pharma 2008 yılında Hindistan'ın/Mumbai şehrinde kurulmuştur. Yasal bir firma olup kendi web sistesinde fabrikanın açık adresi ve telefon numara bilgisi paylaşılmaktadır, çoğu steroid firmasında açık adres hatta hangi ülke olduğu bilgisi bile paylaşılmamaktadır. Alpha pharmanın bu özelliği ekstra güven sağlamakta. Alpha pharma steroidlerinin kalitesi yıllar boyu aynı kalmış, kullanıcılar tarafından çok tutulan bir ürün haline gelmiştir. Yerli, Yabancı forumlarda bütün yorumlar olumlu olup ayrıca Alpha Pharmanın kendine ha..
Thaiger Pharma Hakkında
Thaiger Pharma steroid, peptid ve supplement üretimi yapan çok büyük bir ilaç firmasıdır. Üretim fabrikası Hindistanın mumbai şehrindendir. Firma çok çeşitli ilaç ve anabolik steroidleri; kapsul, tablet ve enjeksiyon formda üretmektedir. Üretim yüksek kalitede, WHO ve GMP standartları altında sağlanmaktadır, dünya üzerinde bulabileceğiniz en kaliteli ve en ciddi steroid üreticisi Thaiger Pharma olup kuruluş yılı 2007 ye dayanmaktadır. Kullanıcılardan alınan dönüşlere göre söyleceğim t..
Balkan Pharma Hakkında
Balkan Pharma 2006 yılında Moldova'da kurulmuş bir ilaç firmasıdır, çok geniş bir ilaç üretim yelpazesi vardır. Balkan pharma 2010 yılında kamu sağlık kurumlarına ilaç üretimi yapma sertifikasına sahip olmuş legal bir firmadır. Bu sertifikayı aldığından kısa bir süre sonra ciddi yatırımlar yapmaya başlanmıştır, yeni fabrika açılmış, kalifiye çalışanlar alınmıştır, Günümüz itibari ile hazırda doktorlar, kimyagerler, teknoloji mühendisi olmak üzere toplamda 400 ü aşkın çalışanı bulunmaktadır, son 5 ..
& Theme Designed by  https://steroidsiparis24.com